Міланець, виявивши переписку дружини з коханцем 30-річної давності, намагався покінчити життя самогубством



73-річний чоловік випадково знайшов коробку зі старими листами серед речей дружини; італійця вчасно врятували поліцейські, які вирушили на пошуки ревнивого чоловіка після дзвінка його дружини.

- джерело.

У Мілані поліцейські врятувати 73-річного італійця, який хотів покінчити життя самогубством після того, як виявив вдома інтимне листування його дружини з шанувальником або коханцем 30-річної давності. З’ясувавши, що дружина йому зраджувала, пенсіонер вирішив покінчити життя самогубством: спочатку він хотів вистрибнути з вікна своєї квартири в районі Лампуньяно, але близьким вдалося на час напоумити чоловіка. Однак через день він знову спробував втілити в життя свій план: попрощавшись по телефону зі своїм сином, пенсіонер озброївся мотузкою і попрямував на своєму автомобілі за місто.

Його дружина, на кілька років молодше, звернулася в поліцію за допомогою після кількох безуспішних спроб зв’язатися з чоловіком. Поліція спробувала вистежити місцезнаходження італійця за допомогою додатка, встановленого на телефоні, але чоловік його деактивував. Зрештою, поліцейські знайшли італійця, завдяки співпраці його сина, цілого і неушкодженого.


Читайте також:


Залишити коментар: