Міка Ньютон поділилася фото з лікарняного ліжка та розповіла про боротьбу з раком



Лікарі сказали артистці, що вона не зможе мати дітей. 

- джерело.

Українська співачка та акторка Міка Ньютон, яка живе та працює в США, у вересні минулого року вперше розповіла, що боролася з раком яєчника.

Артистка поділилася з шанувальниками світлиною, на якій зображена на лікарняному ліжку. Під фото Міка розповіла про той непростий час. За словами співачки, тоді лікарі сказали їй, що у неї рак яєчників третьої стадії.

Вони сказали, що мені знадобиться 12 курсів хіміотерапії але найболючішою новиною було те, що я ніколи не зможу бути мамою. Не думаю, що у мене коли-небудь знайдуться слова, щоб описати все те, через що ми пройшли … але сталося диво! За тиждень прийшли аналізи, які показали, що у мене перша стадія, тож одного чудового дня у мене ще буде шанс завагітніти

Міка Ньютон поділилася фото з лікарняного ліжка та розповіла про боротьбу з раком

Як зазначила знаменитість, її зцілили молитви та позитивні думки. Міка порадила ніколи не відмовлятися від своєї мрії:

Я щиро вірю, що вся духовна робота, яку я проробила до операції, спрацювала! Троє онкологів, які були на операції, не повірили результатам аналізів! Я знаю одне: якщо ви приймете все в своєму житті як урок, а не як покарання, ви будете винагороджені

Нагадаємо, що у листопаді минулого року Міка Ньютон поділилася подробицями боротьби з раком яєчника 4 листопада 2019-го зірці зробили першу операцію.


Читайте також:


Залишити коментар: