Мер та кілька чиновників перейшли на бік окупантів



Мер та кілька чиновників на Луганщині перейшли на бік окупантів

Пише - джерело.

У Старобільську на Луганщині мер, голова райдержадміністрації і депутат райради почали працювати на окупантів та стали так званими посадовцями «‎ЛНР». Офіс генпрокурора повідомив чиновникам про підозри у колабораціонізмі та оголосив їх у розшук.

За даними слідства, колишні міський голова Старобільська та голова Старобільської райдержадміністрації Луганської області, депутат райради та працівники органів місцевого самоврядування вступили в злочинну змову з представниками окупаційних військ РФ та підконтрольної їм «ЛНР» з метою працевлаштування в незаконних органах псевдореспубліки.

Підозрювані стали посадовцями в окупаційних адміністраціях Старобільського, Новопсковського, Біловодського та Марківського районів ОРЛО.

Раніше українські спецслужби викрили мешканця Старобільського району Луганської області на співпраці із росіянами. Підозрюваний служить у штаті так званого «‎Старобільського РОВД МВД ЛНР».

Також українська прокуратура заочно оголосила підозру Вікторії Сердюковій – «омбудсмену» терористичної організації «Луганська народна республіка» («ЛНР»). Її підозрюють у сепаратизмі.

Тим часом бойовику незаконного збройного формування терористичної організації «ДНР», що віддавав злочинні накази обстрілювати українських військових на Донеччині, теж повідомили про підозру.


Читайте також:


Залишити коментар: