Мер Івано-Франківська розповів, чого очікувати від надзвичайного стану в місті



Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запевнив, що у разі введення надзвичайного стану додаткових обмежень у роботі підприємства та органів місцевого самоврядування не буде. «Ведення…

Пише - джерело.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запевнив, що у разі введення надзвичайного стану додаткових обмежень у роботі підприємства та органів місцевого самоврядування не буде.

«Ведення надзвичайного стану не означає, що не будуть працювати органи місцевого самоврядування, підприємці. Є певні обмеження щодо проведення громадських заходів, мітингів, страйків. Але знаю сьогодні позицію Адміністрації Президента, керівництва області, що ніяких обмежувальних заходів щодо блокпостів чи введення комендантської години не буде на території нашої області», – сказав Марцінків у онлайн-ефірі у фейсбуці.

Міський голова закликав мешканців Івано-Франківська зберігати спокій.

«Надзвичайний стан приймається для того, щоби увести в більшу готовність в першу чергу правоохоронні органи, і для того, щоби сьогодні бути готовими в разі ескалації дій на сході України. Тому ще раз звертаюся до мешканців Івано-Франківська зберігати спокій: все гаразд, тут усе працює – школи, садки, підприємства – і обмежень в роботі органів місцевого самоврядування немає», – запевнив Марцінків.


Читайте також:


Залишити коментар: