Мер Черкас відповів Зеленському, який назвав його “бандитом” (відео)



Бондаренко заявив, що Зеленському на місцевих виборах у Черкасах «нічого ловити».

Мер Черкас Анатолій Бондаренко стверджує, що всі кримінальні справи проти нього насправді відкриті за політичну діяльність.

- джерело.

Про це він заявив у своєму відео, викладеному у Facebook.

За словами міського голови, він у 2013-2014 роках був активістом Євромайдану.

«Ви говорите, що я мер-бандит? Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мої політичну діяльність, зокрема за те, що ви стали президентом», – сказав він.

Бондаренко додав, що стоятиме, скільки б «привітів» Зеленський йому не передавав.

«Вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого «ловити», хоч ви кажете, що це для вас принципова справа. Ми вас тут чекаємо, пане президент», – заявив черкаський мер.

Як повідомляв УНІАН, на прес-конференції 20 травня президент Володимир Зеленський назвав дії Бондаренка щодо послаблення карантину в місті усупереч рішенню Кабміну “некоректними”, а самого мера – “бандитом”, проти якого відкрито 19 кримінальних проваджень.

«Я навіть не можу зараз говорити про мера Черкас. Я не знаю, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних справ. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його обрали – це право народу. Будь ласка, обирайте бандитів, якщо бажаєте. Я думаю, що він поводився некоректно», – заявив Зеленський.

Довідка УНІАН. Уряд запровадив в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Пізніше його було продовжено до 24 квітня, а потім – до 11 травня. З 11 травня в країні почали поступово пом’якшувати карантинні обмеження.

З 30 квітня міськвиконком Черкас вирішив пом’якшити карантинні обмеження. На такий крок влада пішла після численних звернень підприємців, які через карантин виявилися на грані виживання.

Міський голова Черкас заявив, що у місті немає жодної загрози спалаху коронавірусу. 1 травня поліція розпочала кримінальне провадження через пом’якшення владою Черкас карантинних заходів.


Читайте також:


Залишити коментар: