Мер Черкас відповів на погрози Авакова



Мер Черкас заявив, що його не вдасться залякати

Після ослаблення карантину в Черкасах і відкриття кримінальної справи мер міста Анатолій Бондаренко заявив, що його не вдасться залякати кримінальним переслідуванням. Про це він повідомив у своєму Facebook.

- джерело.

Зокрема, Бондаренко прокоментував відкриття кримінальної справи і реакцію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

“Мене, міського голову, і нашу родину ніякими кримінальними справами, відновленими, не залякати. У тому числі від вищих чиновників нашої країни”, – заявив мер.

Він також зазначив, що адресує своє звернення вищим чиновникам України.

“Дорогі друзі, в Черкасах є багато нерозкритих справ … Потрібно розслідувати ці справи, а не рішення Черкаського виконкому. Він тільки відновив справедливість, тому що, на мою думку, великий будівельний гіпермаркет нічим не відрізняється від маленького магазину будівельних товарів”, – підкреслив Бондаренко.

Він уточнив, що громадянин України має право відвідувати всі магазини з дотриманням карантинних заходів.

Нагадаємо, сьогодні поліція відкрила кримінальну справу в зв’язку з рішенням виконкому Черкас послабити карантин в місті і відкрити магазини, парки і літні майданчики ресторанів. Також були зняті практично всі обмеження на громадський транспорт.

Крім того, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що мер Черкас “загрався”, тому реакція на ослаблення карантину буде жорсткою.


Читайте також:


Залишити коментар: