МАСШТАБНІ ПОЖЕЖІ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ: ПОТЕРПІЛИМ НАДАДУТЬ ГРОШІ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЖИТЛА



Нині гасіння території триває.

Мешканцям Житомирської області, чиї будинки згоріли під час лісових пожеж, виплатять компенсацію на відновлення житла.

- джерело.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

За його словами, кошти нададуть центральні органи виконавчої влади, оскільки місцеві бюджети витрачають на ліквідацію займань.

За його словами, кошти нададуть центральні органи виконавчої влади, оскільки місцеві бюджети витрачають на ліквідацію займань.

Водночас про яку саме суму йдеться, Бунечко не уточнив. Також він спрогнозував, що рятувальники зможуть остаточно приборкати пожежі за декілька днів, за умови, що погода не зміниться і не здійметься буревій.

“Сьогодні після першого обльоту на вертольоті я можу доповісти про те, що немає відкритих вогнищ. Є задимлення, але, як мені доповіли, дим вже зовсім іншого характеру. Тобто вже навіть всією територією можна пролетіти на вертольоті. Тому що коли ми піднімалися вчора на вертольоті, були місця, куди ми не могли пройти, бо там був дим іншого характеру, куди вертоліт пройти не може. Сьогодні повідомляють, що ситуація поки контрольована, далі працює авіаційна техніка”, – сказав посадовець.

Нагадаємо, 17 квітня у Житомирській області зафіксували

Унаслідок масштабних пожеж у Житомирській області вже згоріли понад 80 будинків і вогонь вирує далі
масштабні пожежі. Горіли ліси та сіла. Найбільшої шкоди завдано селам Нижня Рудня, Острови, Магдин та Личмани Овруцького району. Вогонь вирує далі. Як відомо, однією з причин лісових пожеж є діяльність людей, які

У Житомирській області декілька сіл вигоріли вщент через спалення сміття на кладовищі
після прибирання на цвинтарі села Першотравневе підпалили сміття, внаслідок чого вогонь перекинувся на дерева, а згодом розповсюдився і на інші сусідні населені пункти. Рятувальники досі намагаються приборкати вогонь.

 


Читайте також:


Залишити коментар: