Масова “облава” в Празі: шукають нелегальних заробітчан (фото)



Сьогодні, 2 червня в центрі Праги 50 митників та 4 кінологи з собаками вирушили на рейд з пошуку нелегальних заробітчан.

Пише - джерело.

Як повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на Blesk.cz.

Обшуки проводяться у колишньому цукровому палаці, який зараз перебудовують на розкішний готель. Інспекція зосереджена на незаконному працевлаштуванні іноземців.

“Триває одна з масштабніших перевірок празьких митників, яка зосереджена на незаконному працевлаштуванні іноземців. Це колишній цукровий палац, який зараз переробляють під розкішний готель. Я сама також була здивована тим, що тут працює майже тисяча співробітників“, – сказала Івана Куркова, прес-секретар митного управління ”Блеска“.

 

“Ми перевіряємо документи працівників, та з’ясовуємо, звідки вони родом, чи то з ЄС, чи з третіх країн”, – уточнила Куркова.

Також митники з’ясовують, чи трапляються працівники в обліку митної адміністрації чи в обліку боржників – чи не заборгували вони, наприклад, за транспортні штрафи чи штрафи, накладені іншими адміністративними органами. Близько одинадцятої ранку митники оглянули близько третини співробітників, результати перевірки поки не відомі.


Читайте також:


Залишити коментар: