Мальовнича велосипедна траса в Італії готується до відкриття



Уздовж однієї з природних пам’яток Італії – озера Гарда – в липні відкриють першу ділянку велосипедної дороги, яка претендує на звання найбільш мальовничої у світі.
Про це повідомляє 34travel.

- джерело.

“Про будівництво 140-кілометрового велошляху, що пролягає вздовж берегів Гарди і з’єднує Лімоне-суль-Гарда (Брешіа) з кордоном регіону Трентіно-Альто-Адідже, було оголошено на початку 2017 року. І ось – 14 липня 2018-го о 17:00 за місцевим часом – червону стрічку, нарешті, переріжуть, і велошанувальники зможуть протестувати перші два кілометри дороги”, – йдеться в публікації.

Скористатися новою атракцією зможуть не лише велосипедисти, але й пішоходи, які хочуть подивитися на “найкрасивішу в світі” велосипедну трасу. На ній передбачена пішохідна смуга завширшки два з половиною метра.

Озеро Гарда славиться краєвидами, гідними листівок. Але зазначається, що доріжка й сама собою естетично гарна: дорожнє покриття виготовили з матеріалу, схожого на дерево, але стійкого до погодних сюрпризів, а вздовж шляху монтують тонкі перила зі сталі.


Читайте також:


Залишити коментар: