“Малороськохохляцьке сміття”: у Ірми Вітовської “зірвало запобіжник” від новин



Зіркова актриса гостро висловилася щодо ситуації в Україні

- джерело.

Популярна українська актриса Ірма Вітовська-Ванца емоційно відреагувала на зникнення скульптури дівчинки «Гірка пам’ять дитинства», що знаходилась на території Національного музею Голодомору-геноциду.

Відповідний допис зірка вітчизняних телеекранів опублікувала на своїй Facebook сторінці.

Реагуючи на кричущий акт вандалізму, скоєний на території Парку Вічної Слави у Києві, акторка висунула припущення про те, що цей інцидент не є випадковістю, а свідомим і поступовим провокуванням кровопролиття. Також Вітовська пригадала інцидент, пов’язаний із висловлюванням телеведучої Сніжани Єгорової, яка публічно назвала українських захисників “рагулями”. Актриса зауважила, що провокації, які вчиняють люди з антиукраїнською позицією, можуть привести до того, що у когось може “зірвати запобіжник”.

Хтось хоче розбурхати різню… вся ця історія з єгоровою , всякими іді****ми ( де відбивні замість мізків), всі ці ботоксні і перекаченомускульні ,де шия закінчується волоссям, всі совкодр***ри та відверте малороськохохляцьке сміття , що імітує русскуюблагароднуюісконнавелікую кровь..зараз все це повспливало не само…його виштовхують свідомо на жертву …Але це справді все дуже спекотно… У когось може зірвати запобіжник((((Ірма Вітовська


Читайте також:


Залишити коментар: