Макс Барських об’єднав тисячі особистих історій слухачів у новому лірик-відео



У новому лірик-відео музиканта на пісню “Згадувати” тисячі особистих історій слухачів об’єднані в однин осінній спогад про кохання. “Згадувати” – перший сингл з майбутнього альбому музиканта “7”. Він присвячений семи почуттям, які його автор випробував за два роки, що минули з моменту релізу мультиплатинового альбому “Тумани”.

- джерело.

“Спогади – це найчастіше фрагменти кращого, які залишаються після стосунків. Я пам’ятаю тільки хороше і залишаю собі світлий портрет людини, яку любив. Вас чекає дуже відвертий альбом, і він уже в дорозі”, – говорить Макс Барських.

Дату релізу п’ятого лонг-плея музиканта оголосить випускаючий лейбл, а live-презентація альбому “7” відбудеться 29 листопада в київському Міжнародному виставковому центрі. Режисером грандіозного шоу виступає Алан Бадоєв.

Нагадаємо, альбом “Тумани” став одним з найуспішніших релізів в поп-музиці “нульових”: понад 25 мільйонів стрімів, платиновий статус, п’ять синглів номер один і понад 200 мільйонів переглядів на YouTube. Все це принесло Максу Барських статус найпопулярнішого артиста в радіоефірі СНД.


Читайте також:


Залишити коментар: