Мадонна, Лопес, Maneskin. Хто зі світових зірок закликали припинити війну Росії проти України та готові допомагати українцям



НВ розповідає, хто зі світових зірок висловився на підтримку України та закликав світ зреагувати та зупинити російську агресію.

Пише - джерело.

У соціальних мережах багато світових зірок, акторів, музикантів, лідерів думок висловили слова підтримки українцям, а деякі з них почали приймати більш рішучі мірі. Наприклад, Анджеліна Джолі зайнялась організацією допомоги для біженців.

Мадонна
Мадонна закликала допомогти Україні та зазначила, що Путін порушив усі чинні договори про права людини.

«Будь ласка, надішліть гуманітарну допомогу, щоб допомогти мільйонам громадян України, життя яких постраждало від цієї кризи саме в цей момент. Путін порушив усі чинні угоди про права людини. Путін не має права намагатися стерти існування України. Ми підтримуємо вас, президент Зеленський! Ми молимося за вас і вашу країну! Благослови вас усіх! Не відчуваймо себе безпорадними, коли стикаємося з геополітичними діями такого масштабу. Є речі, які ми можемо зробити! Слава Україні! Героям Слава!», — написала артистка. У короткому ролику Мадонна також порівняла Путіна з Гітлером та Леніним.

Дженіфер Лопес
У сторіс американська співачка та актриса зробила репост публікації Global Citizen, у якій розповіли, як світ може підтримати Україну під час війни, яку проти неї почала РФ: «Світ спостерігає, як розкриваються жахливі новини, коли Росія вторгається в Україну. Це багато, щоб обробити відразу, але ми всі можемо підтримати Україну з будь-якої точки світу. Проведіть пальцем, щоб знайти способи допомогти та підняти свій голос за мир і справедливість, а потім перейдіть за посиланням у нашій біографії, щоб дізнатися більше. #StandWithUkraine» — свідчить інформація у описі допису. В ньому закликають допомагати фінансово, виходити на мітинги, слідкувати за новинами та вивчати історію, щоб не вірити фейкам.

Maneskin
Переможці Євробачення 2021 також у своєму профілі опублікували пост Global Citizen. «Ми повинніми повинні бути єдиними. покажіть свою підтримку всім людям, які постраждали від конфлікту».

Арнольд Шварценегер
Актор та екс-губернатор Каліфорнії поділився думками щодо того, що відбувається в Україні: «Мої думки із українським народом. Мене кілька разів просили про інтерв’ю, але я вважаю, що всі новини мають бути зосереджені на тому, що відбувається в Україні. На трагедії, яка розбила наші серця, та на мужності українського народу, яка надихає нас.

Я не експерт із зовнішньої політики, тому залишу аналіз ситуації розумнішим людям. Але я знаю, як це рости після війни в окупованій країні, і я знаю, що на війні ніхто не перемагає. Страждають усі. Війна ламає і переможців, і тих, хто програв.У мене є як українські, так і російські друзі та шанувальники. Наскільки я можу судити, ніхто не хоче війни. Сподіваюся, розсудливість врешті-решт переможе і покладе край цій непотрібній війні, доки не буде зламана надто багато життів. А поки що я на боці народу України. Я поділяю ваше горе та вашу надію на світ.

Ви надихаєте мене своєю хоробрістю і людяністю перед цим кошмаром. Хай благословить вас Бог”.

Наталя Водянова
Всесвітньо відома російська супермодель Наталія Водянова на сторінці в Instagram підтримала Україну. «У ці дні моє серце та думки з матерями та жінками, яких уже торкнулося і ще може торкнутися те, що відбувається в Україні, я думаю лише про них та їхніх дітей. Наодинці я, звичайно, не зможу допомогти всім, але разом ми можемо зробити дуже багато. Я уважно вивчаю і скоро почну ділитися даними благодійних організацій, які допомагають постраждалим, жертвуватиму сама і закликаю вас також жертвувати та ділитися інформацією», — повідомила модель.


Читайте також:


Залишити коментар: