“Люстраторко” у Вас не виросло”, – Ярош жорстко звернувся до Зеленського



Третій номер у списку ВО “Свобода”, командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош жорстко звернувся до президента України Володимира Зеленського.

- джерело.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Дивлюся на поїздки президента областями і “шляк трафляє”, як кажуть на українській Галичині. Так ганебно себе вести і так принижувати державу – це треба вміти… Хоча, мабуть, хоче ж щось гарне зробити Володимир. Особливо вражають його підгавкувачі, тобто радники. Якісь “напівпокерні” д*біли, які перебивають людей, “тикають” усім без розбору (як і президент, до речі). Перетворюють спілкування про проблеми на дешевий піар свого шефа. Бридко… Маю велике бажання замінити слова матом, але робити цього не буду, тому що з 16 років працював на Дніпровському металургійному комбінаті слюсарем-ремонтником, а потім здобув філологічну освіту”, – обурюється Ярош.

Він закликав Зеленського звертати увагу на власну поведінку, а також на вчинки його підлеглих. Адже посада президента України – це не сцена, а відповідальність. Поки ж, підкреслює нардеп, доводиться спостерігати якесь дешеве реаліті-шоу про українську владу.

“Щось не знаєте, не розумієте – питайте у тих, хто знає, хто став на захист України зі зброєю в руках, коли Ви і Ваше оточення обслуговували “культурні” інтереси олігархів, проводили корпоративи, концерти в Греції та в інших місцях. Раджу: не набирайте мажорно-прислужницьке бидло у свій офіс, не перебирайте на себе функцій, які не властиві президенту України, не грайте роль “батька нації” – у вас ця роль не виходить, ви дуже сильно фальшивите”, – пише Ярош.

“Зробіть ставку не на “клоунів” (за всієї поваги до професії), а на Справжніх. Не робіть так званих люстрацій, тому що “люстраторко” у Вас не виросло. Якщо цього не зробите, пане президенте, буде біда. Хоча вона мине, тому що українці – непереможна кількатисячолітня нація. А значить, все буде добре і все буде Україна! Маю право так писати, тому що крісло у Верховній Раді не протирав, нічого не крав, захищав свою Батьківщину. Честь маю!” – емоційно додав командувач УДА.


Читайте також:


Залишити коментар: