“Люди народжуються, хворіють, помирають”: Ягудін зробив відверте зізнання з приводу смертельно хворої Заворотюк



Олексій Ягудін знайомий і з самою Анастасією Заворотнюк і з її чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим. Прославлений спортсмен прокоментував ситуацію, що виникла навколо зірки серіалу “Моя прекрасна няня”, яка нібито бореться з раком головного мозку четвертого ступеня.

- джерело.

У свіжому інтерв’ю Олексія Ягудіна попросили прокоментувати новини, які зараз мусуються навколо Анастасії Заворотнюк. Справа в тому, що з серпня в Мережі почали з’являтися чутки, що зірка комедійного серіалу “Моя прекрасна няня” тяжко хвора. У вересні градом ринули дані, виходячи з яких можна було зробити висновок, що артистка однією ногою в могилі. Занепокоєння додавало і мовчання сім’ї Заворотнюк.

Дальше більше. Федеральні канали випустили кілька передач, присвячених Анастасії. У них вітчизняні знаменитості міркували, що ж насправді сталося з артисткою. Коли істерія навколо імені Анастасії Заворотнюк вже зашкалила, в “Інстаграм” з’явився аккаунт, створений, імовірно, близькими актриси. У ньому розвінчувалися міфи про стан Заворотнюк. Виявилося, Настя дійсно хвора, але налаштована на перемогу.

Про ситуацію навколо артистки висловився її знайомий, прославлений фігурист Олексій Ягудін.

“Я знаю і її, і чоловіка Петю Чернишова. Але мені відомо рівно стільки ж, скільки і іншим”, – зізнався спортсмен.

Він проаналізував дії “команди” Анастасії Заворотнюк. Олексій Ягудін висловив думку, що на її місці він би все розповів.

“Ну не хочуть, щоб ця тема обговорювалася. Це їх абсолютне право. Я, як людина, у якого є сім’ї і діти, відразу б сказав, що у мене відбувається. Це життя. Люди народжуються, хворіють, помирають. Є хвороби, випадкові ситуації. Так буває “, – цитує Олексія Ягудіна сайт” Комсомольская правда “.

На закінчення фігурист побажав артистці і її чоловікові “витримати те, що зараз відбувається”.


Читайте також:


Залишити коментар: