Листовий панкейк із ягодами, запечений у духовці: швидкий рецепт для сніданку


Це дуже простий рецепт, і він ідеально підходить для великої родини. На підготовку тіста піде лише 20 хвилин. Ці панкейки гарні самі собою, чудові з ягодами та фруктами, але якщо ви хочете, можете готувати їх без ягід та подавати із беконом, ковбасою та овочами.

Складники
вершкове масло — 6 ст. л.
молоко — 2 скл.
оцет — 2 ст. л.
яйця — 2 шт.
борошно — 2,5 скл.
розпушувач — 2 ст. л.
сіль – 0,5 ч. л.
цукор — 0,25 скл.
полуниця — 0,5 скл.
чорниця — 0,5 скл.
Приготування
Розігрійте духовку до 20 градусів. Змастіть деко 2 столовими ложками розтопленого вершкового масла.

Пише - джерело.

Змішайте молоко та оцет. Залишіть на 5 хвилин.

Змішайте борошно, розпушувач, сіль та цукор.

Додайте молоко, яєчні жовтки та 4 столові ложки розтопленої олії до сухих інгредієнтів. Перемішуйте до зникнення грудочок.

Збийте яєчні білки до утворення м’яких піків. Обережно введіть білки в тісто за допомогою гумової лопаточки.

Викладіть тісто у підготовлену форму. Посипте нарізаною полуницею та чорницею і випікайте 15-20 хвилин або поки млинці не стануть твердими та золотисто-коричневими.

Подавайте з олією та кленовим сиропом або зі сметаною та варенням.

Читайте також:


Залишити коментар: