Ляшко розповів, які заклади відкриються з 1 червня



КИЇВ. 26 травня. УНН. В Україні з 1 червня відкриються спортзали, басейни та розпочнеться відвідування освітніх занять, у групі не більше 10 осіб. Про це під час брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає кореспондент УНН.

“З 1 червня, якщо будуть досягнуті певні індикатори епідеміологічної ситуації, планується відкриття басейнів і спортзалів, також відвідування освітніх занять у групах не більше 10 осіб, наприклад – розпочнуть роботу автошколи. Також з 1 червня планується запуск залізничного транспорту та міжобласних перевезень автомобільним транспортом”, – зазначив він.

- джерело.

За його словами, на сайті МОЗ найближчим часом з’являться рекомендації щодо відкриття спортзалів та басейнів.

“Щодо басейнів та спортзалів найближчим часом, на сайті Міністерства охорони здоров’я будуть розміщенні рекомендації щодо протиепідемічних норм, які повинні бути забезпечені у разі, коли власник прийме рішення відкривати спортивний зал і басейн”, – додав Ляшко.

Як раніше повідомлялося в УНН, дитячі табори в Україні можливо відкрити лише на останньому етапі виходу з карантину, для того, щоб ризик інфікування дітей був мінімальний.


Читайте також:


Залишити коментар: