Ляшко одружується: у “95 кварталі” по-своєму дивляться на весілля лідера Радикальної партії (відео)



У гумористичній сценці також обіграли Віталія Кличка і Андрія Парубія У черговому випуску гумористичного телевізійного шоу “Квартал 95” команда коміків показала сценку весілля лідера “Радикальної партії Олега Ляшка”.

- джерело.

Основою для створення нового сюжету стала показова зміна іміджу глави партії. Відео відповідного змісту було опубліковано 19 травня на YouTube-каналі “Студія Квартал 95 Online”.

В ролі тамади на “весіллі” виступили “Віталій Кличко” та “Андрій Парубій”.

“Шановні молодожопи, вітаю вас на вашій церемонії одужання” — привітав усіх актор, який грає спікера Верховної Ради. Один з найпомітніших жартів — питання від “Кличко”: “а яке прізвище у чоловіка Ляшка?”. Коміки також неодноразово пожартували над сексуальною орієнтацією голови партії.

Також у сценці обіграли традицію з рушником. Весільна прикмета свідчить, що хто з молодих першим стане на рушник, той і буде головою сім’ї.

Однак у плани тамади-Парубія несподівано втрутився “Віталій Кличко”. На весіллі Ляшко також з’явилася Надія Савченко. До речі, кварталівці презентували сильний ролик про проблеми українців. У мережу потрапило відео з виступом популярної гумористичної студії “Квартал 95”, де її учасники заспівали провокаційну пісню в рамках програми “Вечірній квартал”.

У новій композиції з політичним підтекстом кварталівці заспівали про проблеми і майбутнє України. “У мене є діти, а саду немає, але на кожному розі магазин цукерок. У мене проспект, але я в пробці повзу. У мене є “Лексус”, але він на газу. У мене є 3G, але немає мережі. У мене є дорога, але немає шляху”, – співають учасники “Кварталу 95”.


Читайте також:


Залишити коментар: