Леся Нікітюк розсекретила доходи і здивувала історією про батьків: “нас пограбували”



Леся Нікітюк у вересні минулого року раптово заявила, що бере паузу у кар’єрі ведучої – тоді вона повідомила, що хоче викроїти час для підкорення нових горизонтів і втілення в житті свіжих проектів. Так, зараз телезірка вирішила розвивати блогерську сферу, яка приносить їй непоганий дохід.

Пише - джерело.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Каті Осадчій у прорамі “Світське життя”, а також пригадала, як відгуляла “рубінове весілля” батьків – Катерини та Івана.

“За минулий рік у мене було одне шоу Хто зверху?” на каналі і ми всі майже просиділи без роботи, я дуже рада, що я встигла потрапити в цей вагон соцмереж і молоді”, — зізналася Леся, число підписників якої у фотоблозі досягає 3,7 млн.

До слова, в родині Лесі на початку червня сталася знаменна подія – її батьки відзначили 40-річчя спільного життя! Дбайлива дочка подарувала рідним людям витончені обручки, адже саме з ними пов’язана не найприємніша сімейна історія.

“Колись, в дитинстві, коли ми були маленькими з братом, нас пограбували і вкрали все золото – 2 обручки і каблучку, яку тато подарував мамі на заручини. Я купила їм зі срібла, але класні, сучасні обручки, вгадала з розміром. Я хотіла, щоб був сюрприз. Пішла в магазин, купила їм по каблуці. Мама варила вареники, тато підійшов: “Давай я тобі вареники допоможу ліпити”. Мама: “Ой, йди, що ти там вмієш?!”, повертається, а він стоїть з обручкою, вдягнув їй на пальчик”, – розповіла вона про романтичний сімейний епізод.

Потім щасливі “молодята” влаштували сімейний фотосет і відсвяткували замінну дату святковою вечерею.


Читайте також:


Залишити коментар: