Леся Нікітюк показала свій новий імідж: фото



Українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила змінити свій образ. Зірка опублікувала відповідне фото на сторінці в Instagram.

- джерело.

Леся Нікітюк полюбляє дивувати прихильників новими знімками із буденного життя. Телеведуча то позує на Каннському кінофестивалі в розкішних сукнях, то вирушає на відпочинок з мамою до сонячної Італії, то ділиться кумедним досвідом своїх подорожей. Та це не все, чим Леся Нікітюк вражає підписників. Зірка майстерно перевтілюється, обираючи яскраві та інколи провокативні образи.

Нещодавно телеведуча вирішила ще й змінити свій імідж. Леся Нікітюк показала нову стрижку в соціальній мережі. Артистка зробила знімок в розкішній блузі, що відкривала її плечі. Джинси та аксесуари завершили стильний “лук” телеведучої, який можна буде побачити у новому сезоні проекту “Хто зверху”.

https://www.instagram.com/p/Bj6tkYXAT1c/?utm_source=ig_embed

Варто зазначити, що така стильна стрижка дуже пасує Лесі Нікітюк. Це підтвердили і підписники, які поставили понад 70 тисяч вподобань за лічені години після публікації фото. Українці засипали Лесю Нікітюк компліментами, додавши, що вона виглядає розкішно.


Читайте також:


Залишити коментар: