Леді Гага переїхала до Бредлі Купера — ЗМІ



Невже вони справді разом?
Майже місяць тому стало відомо, що актор Бредлі Купер та його кохана, відома модель Ірина Шейк розійшлися. Мережу облетіли чутки, що однією з причин розриву стосунків пари стали почуття Купера до співачки Леді Гаги. Здається, після фільму «Народження зірки» усі повірили, що їхні стосунки стали не тільки екранними.

- джерело.

І хоча нещодавно інсайдер повідомив, що Леді Гагу та Бредлі об’єднують тільки дружні стосунки, чутки про роман зірок розгорівся з новою силою. За інформацією видання In Touch, підозри шанувальників пари зовсім не безпідставні. Співачка вже переїхала до Бредлі Купера!

Немає сумнівів у тому, що вони закохані один в одного. Переїзд Гаги став логічним кроком у розвитку їхніх стосунків — їм більше не потрібно прикидатися, — йдеться у коментарі.

Особисто Леді Гага та Бредлі Купер офіційно не коментуються будь-які плітки щодо їхнього роману. Що ж чекатимемо на новини від них!

Більше про історію Леді Гаги дізнавайся у відео:

А поки весь світ гадає, які стосунки насправді об’єднують цих двох, екс-подружка Бредлі Ірина Шейк хизується новими модними світлинами. Схоже, зірка спокійно переживає розрив з коханим і займається особистим життям.

Днями модель стала гостею заключного етапу гонки Формули Е в Нью-Йорку. Для заходу Ірина вибрала звабливий лук від бренду Burberry: шкіряну спідницю, чорну футболку, туфлі й картату сумку. Доповнили образ красуні сонцезахисні окуляри, пучок і мінімалістичний макіяж.

До речі, у відвертому інтерв’ю для Harper’s Bazaar зірка розповіла, що незважаючи на нещодавній розрив, продовжує вірити у справжнє кохання:

«Що стосується шлюбу, всі дивляться на нього по-своєму. Чи вірю я в шлюб? Так звісно. Я не з тих, хто проти цього».


Читайте також:


Залишити коментар: