Київрада звернулися до Зеленському через Кличко



Голови фракцій Київради звернулися до президента знову призначити Віталія Кличка головою КМДА.
Голови четирехдепутатскіх фракцій Київської міської ради звернулися до президента України Володимиру Зеленському призначити мера столиці Віталія Кличка на посаду голови Київської міської державної адміністрації, повідомляє прес-служба КМДА в середу, 4 вересня, ввечері.

- джерело.

“З метою забезпечення в місті Києві місцевого самоврядування, ми, голови депутатських фракцій Київської міської ради VIII скликання, звертаємось до Вас призначити на посаду голови Київської міської державної адміністрації Кличко Віталія Володимировича, обраного Київським міським головою на чергових виборах 25 жовтня 2015 р”, – йдеться в зверненні.

Згідно з оприлюдненою прес-службою фотокопії звернення, під ним підписалися голови фракцій Солідарність (всього у фракцію входять 52 депутати), Батьківщина (17 депутатів), ВО Свобода (14 депутатів) і Об’єднання Самопоміч (2 депутати). Всього Київська міська рада складається з 120 депутатів, що обираються жителями міста за пропорційною системою.

Як повідомлялося, рішення про звільнення Кличко з посади голови КМДА було прийнято на сьогоднішньому засіданні Кабміну. Воно спрямоване на затвердження президентові Володимиру Зеленському.

Пізніше Кличко відреагував на рішення Кабміну . Він вважає незаконним рішення Кабміну про звільнення його з посади голови КМДА.


Читайте також:


Залишити коментар: