Киян накрило водоспадом просто у під’їзді – діряві дахи й убиті ливнiвки



У Києві В під’їзді пішов дощ, а ЖЕК не діє

- джерело.

У Києві в одному з житлових будинків зливовий стік перетворився на решето, вода залила під’їзд і квартири. Про ситуацію розповіли в співтоваристві Типовий Київ у Facebook.

Як з’ясувалося в металевий зливостік при будівництві будинку встановили пластикове коліно, яке благополучно вилетіло під час чергового сильного зливи. В результаті дощова вода залила під’їзд, сходові прольоти перетворилися в ступені водоспаду, а в квартирах утворилися озера.

Синоптики безжальні, тому мешканці очікують повторення ситуації в найближчі дні. Постраждалі від такої аварії люди розповіли, що дзвонили в усі інстанції і ЖЕО, але там їм відповіли, що це не їх справа.

У коментарях користувачі обурилися тим, що в нашій країні все так робиться. Інші ж звинуватили мешканців цього будинку в бездіяльності. Коментатори написали, що люди повинні стати дорослими і добиватися своєї мети, так як вони платять за послуги утримання будинку та прибудинкової території, повинні судитися з тими, хто зробив сток погано.

Нещодавно в Києві в одному з житлових будинків в унітазі виявили щура. Вона потрапила туди через каналізацію і спробувала вилізти з унітазу. Як власники квартири впоралися з ситуацією невідомо. Однак фото лякають.


Читайте також:


Залишити коментар: