“Квапився до дружини”: На Рівненщині чоловіка збили одразу два потяги



У селі Івачків на Рівненщині одразу два поїзди збили 44-річного чоловіка.

- джерело.

Свідки кажуть, він хотів перебігти колії та не помітив локомотив. Ним його зачепило та кинуло на сусідню колію. А саме тоді там їхала електричка. Чоловік загинув на місці.

Відомо, що це рівнянин. Перебігав рейки, бо квапився до дружини. У поліції говорять, це вже не перша смерть на цій ділянці. Адже залізничне полотно розділяє село навпіл. 11 років тому пасажирський потяг збив тут компанію юнаків і дівчат, які поверталися з клубу додому.

“Дана особа десь поспішала на електричку, і перед цим чи в момент цього проїжджав потяг пасажирський, і він потрапив між цим усім. Його наче затягнуло”, – прокоментував керівник Здолбунівського відділення поліції Андрій Кушик.

Нагадаємо, раніше на Харківщині потяг на смерть збив чоловіка, який намагався проїхати через колії на велосипеді. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Харківської області.

“Попередньо, потяг сполученням “Шебелинка – Харків” збив чоловіка, який намагався проїхати через колії на велосипеді. Від отриманих травм 28-річний громадянин загинув на місці”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що подія сталася 27 листопада 2019 о 07:35 у селищі Донець Зміївського району.

“Машиніст застосовував екстрене гальмування та звуковий сигнал, проте уникнути трагедії не вдалося. Рух транспорту припинявся на 2 години”, – додали у пресслужбі.


Читайте також:


Залишити коментар: