Курс біткоїна злетів до небес за один день: “11 тисяч доларів — не межа”



Курс біткоїна вже перевищив позначку в 11 тисяч доларів

- джерело.

Вартість біткоїна в ніч на 22 червня вперше з травня минулого року подолала позначку в $ 10 тис. Максимальна вартість найпопулярнішої криптовалюти – 10 839 доларів — була досягнута о 6:15.

Тобто, на сьогодні один біткоїн дорівнює 291 029,69 українським гривням.

“Ціна за біткоїни подолала позначку в 10 тисяч доларів на тлі інформації про запуск віртуальної валюти від Facebook Libra”, – повідомив президент аналітичного агентства “БізнесДром” Арсеній Поярков в коментарі “РИА Новости”.

“Не дивлячись на те, що прямих офіційних обмінних шлюзів між цими валютами не очікується, саме по собі наявність такого платіжного засобу як Libra може значно зміцнити кріптоекономіку, так як неофіційні способи обміну напевно знайдуться. Тим не менш, поки що Libra знаходиться на стадії запуску, тому зростання поки спекулятивний і ринок може легко піти вниз “, – резюмував він.

Нагадаємо, що в квітні ціна біткоїни переступила рубіж в $ 5,000. Відразу з’явилися оптимістичні прогнози, які говорять про те, що «ведмежий ринок нарешті закінчився» і що «бики б’ють копитом прямо за рогом».

Тоді ціна найбільш відомої криптовалюта стабілізувалася на рівні $ 5,000, і різні аналітики квапляться внести свою лепту і передбачити, що чекає біткоіни в майбутньому. Наприклад, популярний трейдер Crypto Thies вважає, що цілком можливий різкий подальше зростання ціни криптовалюта.

Цікаво, що сьогодні ж стало відомо, що аналітик Bloomberg Майк Макглоун (Mike McGlone), що передрікав в грудні 2018 року зниження ціни біткоіни до рівня 1500 доларів, знову пропонує похмурі прогнози, правда, не вказуючи конкретних цифр.

А кріптотрейдер і користувач твіттера @BTC_Macro вважає, що ведмежий ринок ще не закінчився.

Як написав експерт в соцмережі: «Не слухайте тих, хто каже, що нам вже нічого не загрожує. Поки що загрожує. BTC може легко знову впасти до нових мінімальних річних значень, навіть якщо проб’ємо $ 6 000. Зараз може статися що завгодно. Не будьте ведмедем, то не будьте биком. Будьте рішучі і неупереджені».


Читайте також:


Залишити коментар: