“Кролик, якого неможливо наздогнати”: таролог розповіла, в чому феномен “ясновидіння” Арестовича



Із початком повномаштабного вторгнення Росії популярність радника голови Офісу Президента Олексія Арестовича різко зросла. У мережі навіть жартуюють, що Арестовичу вдалося переманити всіх вовчиць Олега Винника на свою сторону. У Мережі його називають новим секс-символом українських жінок та “головним психотерапевтом країни”. А ще часто Олексія Арестовища називають “віщуном”і є навіть ті, хто вірить, що він має здатність передбачати майбутнє.

Пише - джерело.

Ще 2008 року політик попереджав про можливу анексію Криму Росією. Але чи справді володіє Арестович даром ясновидіння? Про це розповіла експертка — тарологиня та ворожка Кароліна.
“Відповідно до розкладу Таро, головне завдання Олексія — насичення інформацією. Спочатку самого себе, потім інших. Завдання, здавалося б, досить просте, але в його ситуації є обтяжливий фактор — Місяць у гороскопі Юпітера. Цей симбіоз завжди супроводжується якоюсь темрявою. Коли ми рухаємося при світлі Місяця, нічого не бачимо, діємо за відчуттями, притягуємо небезпеку. Стресова ситуація. Юпітер, у свою чергу, передбачає поширення інформації, новин. Розширення свідомості. Таким чином, призначення Арестовича — поширення інформації та насичення нею людей у стресовий період”, – зазначила таролог.

На думку тарологині, ті, хто думають, що Арестович вміє передбачати майбутнє – помиляються. Він не передбачає події, він просто дуже швидко думає і чудово аналізує все, що навколо відбувається.
“Є люди, які взагалі не здатні не розумові процеси, як, наприклад, наші сусіди-агресори. Є ті, хто бачить трохи далі свого носа. А є Кролик за східним гороскопом, як Олексій Арестович, якого неможливо наздогнати. Ми бачимо лише верхівку айсберга — результат його розумових процесів та аналізів. Тому й складається враження, що він має здатність бачити майбутнє”, – підсумувала таролог.


Читайте також:


Залишити коментар: