Красива не означає щаслива. Даша Астаф’єва відверто розповіла про особисте життя (відео)



Коханий відомої артистки, бізнесмен Артем Кім вже третій рік перебуває під домашнім арештом. Його звинуватили в мільйонному розкраданні бюджетних коштів.

- джерело.

Тому мрії Астаф’євої про те, щоб до 30 років вийти заміж і народити дітей, поки так і залишаються мріями. За словами дівчини, не такого весілля вона хотіла.

«Всі хі-хі, ха-ха, Астаф’єва бореться за свого нареченого. Але ніхто не знає, що це таке. Я, як будь-яка дівчина, хочу сім’ю, хочу бути нареченою, матір’ю. Але не в такому стані мені хочеться це робити, – зізналася зірка в сюжеті ТСН.

– Я не бажаю нікому переживати те, що відбувається зараз з нами. Я хотіла дитину з першого дня, коли зустріла Артема. Він мене покликав на перше побачення. Я замість того, щоб слухати його, сиділа і думала, який він буде хороший тато. Не знаю, можливо, ще не наш час. Ми хочемо з першого дня, повірте».

https://www.instagram.com/p/BlIUu8WHWfx/?utm_source=ig_embed

На своїй офіційній сторінці в Instagram, як припускають фани, на підтримку нареченого, Даша Астаф’єва опублікувала ніжні знімки з ним, які підписала сердечком.


Читайте також:


Залишити коментар: