“Коридори такі довгі”: Гончарук покатався на самокаті по Кабміну.



Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук прокотився на самокаті по Кабміну , записавши відеозвернення до школярів з нагоди 1 вересня.

- джерело.

Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в Facebook, привітавши дітей з Днем знань (щоб подивитися ролик, проскролльте до кінця сторінки) .

“Привіт, друзі. Сьогодні 1 вересня, День знань. Завтра ви підете в школу. А я піду на роботу в Кабінет міністрів України, де працюю прем’єр-міністром. Колись хтось із вас також буде прем’єр-міністром. Але на той момент Україна вже буде сильним модерним державою, з якою рахуватимуться в світі. Тоді уряд буде працювати в сучасному, інноваційному будівлі, яке ви обов’язково побачите. Як це виглядає сьогодні, я хочу вам показати “, – сказав Гончарук.

Він розповів дітям, що в будинку Кабінету міністрів – багато поверхів з десятками кабінетів, в яких працюють тисячі людей. Також він у фарбах розписав, наскільки довгі коридори в урядовому закладі.

“Коридори тут такі довгі, що деколи можна користуватися самокатом”, – додав він і проїхався по коридору.

“У цьому приміщенні працює український уряд. Міністри приймають найважливіші рішення для країни. Але для того, щоб країна була успішною, нам потрібні розумні, освічені, вільні громадяни. Ви! Тому вчіться дуже добре, а ми в уряді зробимо все для того, щоб створити вам для цього всі необхідні умови “.


Читайте також:


Залишити коментар: