Колишній Заворотнюк згадав найтепліші моменти з “Моєю прекрасною нянею”, досі кохає красуню: “Трясучись від сміху…”



Перший чоловік актриси Анастасії Заворотнюк, російський бізнесмен німецького походження Олаф Шварцкопф взяв участь у зйомках програми “Пусть говорят” на російському телебаченні.

- джерело.

Екс-чоловік Заворотнюк, яка продовжує боротьбу з онкологічним захворюванням, розповів ведучому Дмитру Борисову про життя з актрисою.

Знайомство Олафа Шварцкопфа та Анастасії Заворотнюк відбулося 29 листопада 1993 в “Табакерці” на дні народженні Євгена Миронова. На той час Анастасія була молодою 22-річною дівчиною, а Олеф був значно старшим – йому виповнилося 34 роки. Відповідно, вони відрізнялися світоглядом, мали різний життєвий досвід – в результаті союз пари тривав менше року.

Правда бізнесмен зізнався, що досі любить Анастасію і трепетно зберігає архівні фотографії та відео. В студії Олаф продемонстрував кадри з того самого дня народження Євгена Миронова, яке звело його із Анастасією. Більше того бізнесмен розповів, що настільки сильно був закоханий в Заворотнюк, що намагався фіксувати на відео кожен їхній спільний крок. Вдома чоловік зберігає також кадри і з весілля пари, і з різних свят та поїздок.

Олаф Шварцкопф висловив намір зв’язатися з екс-дружиною, за його словами, він гостро цього потребує. Бізнесмен переконаний, що Анастасії потрібна була б його моральна підтримка.

“Я знаю, що вона сильна людина. Я не хочу, щоб її дитина росла без мами”, – сказав Олаф.
У студії також показали архівні кадри, на яких Анастасія Заворотнюк ділиться враженнями від весілля з Олафом. Ексчоловік Заворотнюк розповів кумедну історію із їхнього весілля. Все відбулося в той момент, коли під час урочистої церемонії музикантки заграли на скрипках, а співробітниця заговорила проникливим голосом – молодят розібрав такий сміх, що вони ледве стримувалися.

“І мене так затрясло, і я так думаю:” Все. Привіт, дівчатка”. У сенсі … я стою так і трясучись від сміху”, – зазналася Заворотнюк на записі.

 


Читайте також:


Залишити коментар: