Колишній британський військовий загинув у боях за Сєвєродонецьк



Джордан Гетлі звільнився з військової служби у Великій Британії, щоб приєднатися до ЗСУ

Пише - джерело.

Військовий із Великої Британії Джордан Гетлі загинув, захищаючи Сєвєродонецьк Луганської області, повідомив його батько Дін Гетлі.

«10.06.22 ми отримали жахливу звістку про те, що в місті Сєвєродонецьк, Україна, застрелили нашого сина Джордана», – повідомив батько вбитого солдата у Facebook.

За його словами, син покинув британську армію в березні 2022 року, щоб продовжити службу в лавах іноземного батальйону ЗСУ.

«Джордан та його побратими так пишалися роботою, яку вони виконували. Він часто казав мені, що місії, які вони виконують, небезпечні, але необхідні. Він любив свою роботу, і ми так пишаємося ним. Він справді був героєм і назавжди залишиться в наших серцях», – додав батько вбитого російськими загарбниками воїна.

«Його побратими сказали, що любили його, як і ми, оскільки він змінив життя не однієї людини на краще – не лише воюючи, а й тренуючи українських військових», – зазначив Дін Гетлі.

Нагадаємо, про те, що іноземний легіон ЗСУ зайшов у Сєвєродонецьк, стало відомо 3 червня.

За інформацією президента України Володимира Зеленського, Україна щодня втрачає на війні від 60 до 100 військових. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, у свою чергу, оприлюднив інші дані, які свідчать, що на війні щоденно гинуть від 100 до 200 захисників України.

https://zaxid.net/news/


Читайте також:


Залишити коментар: