Коломойський вирішив угробити Зеленського: «йому недовго бути президентом»



Ігор Коломойський дав погану пораду новому президенту щодо дефолту Про це в відео-інтерв’ю Politeka розповів ректор Міжнародного інституту бізнесу, професор Олександр Савченко.

- джерело.

За його словами, те, що Коломойський порадив Україні наслідувати приклад Греції і не сплачувати боргів, є висловлюванням в стилі «бариг та кидал». Тому що сенс зводиться до того, що мова йде про буквальне небажання платити по своїм боргам.

«Якщо новий президент послухає цю пораду, йому недовго бути президентом. Тому що після оголошення дефолту країна стає ворогом світового співтовариства. Всі інвестори починають блокувати будь-які інвестиції в цю країну, відбувається падіння ВВП. Ігор Коломойський також закликав Володимира Зеленського не йти по шляху Петра Порошенка.

На думку екс-губернатора, перемога президента на виборах вказує на невдоволення українців щодо вимог МВФ. Бізнесмен попередив гаранта про неминуче падіння рейтингу: “Якщо Зеленський буде слухати [Захід]… він закінчить, як Порошенко.

У нього будуть такі ж рейтинги – 5, 10, 15 замість 73 відсотків”, – повідомив Ігор Коломойський. Він додав, що ні США, ні Євросоюзу заборгованість України абсолютно не цікава.

Вони б навіть могли без зусиль закрити борги, якби не політичні інтереси. “Це ваша гра, ваша геополітика. Вас не цікавить Україна. Ви хочете нашкодити Росії, а Україна – просто привід”, – підсумував він.


Читайте також:


Залишити коментар: