Коханий Ані розкрив таємницю. «Завжди буду любити тебе»



41-річна співачка Ані Лорак похвалилася фотографіями з відпочинку у Каліфорнії. Уважні фанати помітили на пальці артистки обручку.

Ані Лорак поїхала до США разом зі своїм коханим 26-річним саунд-продюсером Єгором Глібом. Під час відпочинку чоловік неодноразово публічно заявляв про свою любов до Лорак на нещодавно створеній їх спільній сторінці в Instagram. Спочатку Гліб виклав відео, підписавши його коротко «Love». Після цього молодий чоловік написав фразу «Я завжди буду любити тебе».

- джерело.

Таким чином він остаточно розкрив таємницю свого ставлення до співачки – це не просто швидкоплинний роман, а справжні почуття.

Сама Лорак на своїй особистій сторінці фотографії з коханим не публікує, проте на одному з останніх знімків на її безіменному пальці красується каблучка. Фанати відразу ж припустили, що хлопець освідчився співачці. З цим і пов’язані його публічні освідчення.

Велика частина прихильників Кароліни радіє за співачку, відзначаючи в коментарях, що нарешті після розлучення з турком Муратом Налчаджіоглу вона виглядає щасливою. Нагадаємо, що колишній чоловік Лорак неодноразово їй зраджував.


Читайте також:


Залишити коментар: