“Кінчені ба * дерівці”: Оля Полякова розповіла як в Росії принижували українських зірок



Популярна співачка Оля Полякова розповіла, що в Росії після початку війни на Донбасі принижували українських зірок.

В інтерв’ю Дмитру Гордону вона згадала, в який момент вирішила більше не їздити з гастролями в РФ.

- джерело.

“Це був абсолютно свідомий вибір. Ми ще їздили туди спочатку, тому що якось ще тоді їздили. Але це вже було дуже важко. Це було некомфортно, були жахливі розмови. З ними неможливо було спілкуватися. Всі жахи, які у них були по телебаченню про розіпнутих хлопчиків, про згвалтованих жінок, це все говорилося. “ви ж кінчені ба * дерівці, ви ж там з глузду з’їхали. Що ви робите! “- згадала артистка.

За словами Полякової, росіяни навіть не хотіли слухати доводи про те, що не може у людини статися щось в голові після приходу в армію, щоб гвалтувати стареньку на очах у здивованої публіки. Співачка також пригадала, як вела після початку війни якусь велику премію з Миколою Басковим.

“Прямо на сцені зневажливе ставлення до тебе, як до вихідця з України. Пам’ятаю, що у мене порвалися колготки, а він каже:” Ви зараз все будете в порваних колготках до нас їздити “. Це було огидно. Це Коля сказав, вони люблять пожартувати, принижуючи когось. в якийсь момент ми сіли і вирішили, що більше їздити туди не будемо, а почнемо розвивати кар’єру в Україні”, – резюмувала Полякова.


Читайте також:


Залишити коментар: