Кінь прийшов попрощатися з господарем. Коли тварина нахилилося до гробу, у нього потекли сльози. Натовп онімів.



На світі немає більш відданого, ніж той, з яким ти розділив свою любов. У бразильця Вагнера Фігуередо де Ліма був незвичайний вихованець. Довгі роки його кращим другом був кінь Серено . Вони були нерозлучні, розуміли один одного без слів. Потім трапилася трагедія. Чоловік загинув в автокатастрофі.

- джерело.

Брат Вагнера Ванда розумів, що кінь багато значив в житті його загиблого родича. Саме він привів Серено на прощання з господарем. Кінь підійшов до труни і почав видавати дивні звуки, наче плакав. Всі гості були шоковані і здивовані, всіх зворушила ця печаль.

«Серено нібито розумів, що відбувається, і хотів попрощатися з Вагнером», — повідомляє брат покійного. Один з присутніх повідомив, що кінь підійшов до труни, обнюхав його, потім підняв голову і голосно тоскно заіржав.

«Було видно, що його долають почуття. Всі, хто був присутній на похоронах, були зворушені до глибини душі. Я навіть не зміг стримати сліз », — говорить один з очевидців події.

Всю дорогу до кладовища Серено бив копитами об землю і плакав, все бачили його горе … Коли могилу закопали, кінь схилив голову, ніби прощаючись…


Читайте також:


Залишити коментар: