“Катував до реанімації, бо дружина втекла”: на Волині батько розправився із 4 маленькими дітьми



На Волині п’яний батько побив своїх чотирьох малолітніх дітей. Один з малюків зараз в реанімації, і він у важкому стані. Причиною такого звірства стала злість на дружину.

- джерело.

Як розповіла мама малюків, чоловік ніколи не чіпав дітей і не завдавав їм шкоди. Він міг зачепити її, якщо приходив додому в нетверезому стані, але не був агресивним до дітей. Деталі повідомили в сюжеті ТСН.

Жінка втекла з дому, боячись побоїв та залишила дітей

В той вечір 27-річна жінка повернулася додому і виявила чоловіка п’яним. Вона злякалася і втекла з дому, оскільки він міг їй завдати фізичної шкоди. Вона й уявити не могла, що чоловік почне зривати злість на малюків. Жінка побігла просити захисту у свекрухи, і розлючений чоловік спочатку і мати не пускав до хати. А коли вона все ж таки змогла увійти, то побачила 5-річного онука Павлика, який корчився на підлозі від болю.

У лікарні розповіли, що у хлопця закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку важкого ступеня, забій органів грудної клітки, переломи ребер. Дитина перебуває в реанімації, і лікарі роблять все можливе, щоб врятувати йому життя. У лікарню також потрапила його 7-річна сестричка Соня, у якої також діагностували струс мозку та численні забої. Від розправи батька не постраждала тільки наймолодша дочка, півторарічна Надя. Ще два сини, Іван і Марк – з численними синцями та саднами.

Чоловік та жінка зловживали алкоголем
Сусіди шоковані та кажуть, що ніколи не бачили, щоб батько бив дітей. А ось дружину, визнають односельці, лаялися і скандалили досить часто. Нібито причиною тому – періодичні зустрічі дружини з друзями та алкоголь.

Батьки перебувають на обліку соціальних служб, оскільки обидва не працюють. У 36-річного глави сімейства власне господарство, а його дружина багато років в декреті, по черзі з кожним з п’яти дітей. Обидва зловживали спиртним. Дітей допомагала виховувати бабуся.

В службі у справах дітей кажуть, що проблеми з алкоголем більше були у матері, ніж у батька. Дітей тимчасово з родини заберуть і будуть чекати рішення суду. У поліції відкрили кримінальну справу, але поки чоловікові за побиття дітей загрожує лише штраф. Однак справу можуть перекваліфікувати й це залежить від того, що лікарі напишуть в заключені після виписки дітей з лікарні. Якщо травми будуть кваліфіковані як тяжкі, то батькові загрожує три роки в’язниці.


Читайте також:


Залишити коментар: