Катували та розстріляли у спину: у лісосмузі знайшли труп 23-річного ворога Пашинського



26 липня поблизу села Липляни Малинського району Житомирської області виявлено тіло убитого 23-річного жителя Коростеня Іллі Обіхода на прізвисько “Француз”.

- джерело.

Про це повідомляє “Страна“.

За даними ЗМІ, чоловік пов’язаний з передвиборчою кампанією по мажоритарному округу в Коростені, за яким балотувався скандальний народний депутат від “Народного фронту” Сергій Пашинський.

Відзначається, що Ілля Обіход зник 28 червня після того, як допоміг супротивникам Пашинського підібрати клонів-однофамільців – Михайла Пашинського і свого товариша по службі Івана Пашинського.

Однак обидва однофамільця зняли свої кандидатури 26 червня без пояснення причин. За інформацією видання, з обома нібито “жорстко” поспілкувалися люди з охорони Сергія Пашинського.

Знайомі Іллі Обіхода також заявили “Стране” про свої підозри з приводу його зникнення – у них були побоювання, що “Француза” вбили люди, які працюють на Сергія Пашинського.

За даними джерел в поліції Житомирської області, тіло Іллі Обіхода знайдено в лісопосадці – воно було присипане землею.

Перед смертю хлопця явно катували – він був майже догола роздягненим, у нього зламана щелепа. На голову чоловіка вбивці натягнули пластиковий мішок.

За попередньою інформацією, “Француз” був убитий пострілом в спину. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1, ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Сергій Пашинський вже відреагував на інформацію. Він заявив, що не причетний до жорстокого вбивства 23-річного хлопця.


Читайте також:


Залишити коментар: