Із речами – на вихід! У “Слузі народу” вирішили покарати двох міністрів



Міністерка розвитку громад і територій Олена Бабак і міністр економічного розвитку Тимофій Милованов незабаром можуть залишитися без своїх посад.

Про це OBOZREVATEL повідомило джерело у фракції “Слуга народу”. Причиною назвали погану роботу чиновників.

- джерело.

При цьому наголошується, що Милованову пощастило більше: через потужну підтримку з боку президента Володимира Зеленського його звільнення можуть зняти з порядку денного. “Хоча всі бачать, що він не на своєму місці”, – додало джерело.

Бабак же нібито опинилася в менш вигідній ситуації: багато хто відзначає, що міністерка часто змішує роботу й особисті взаємини. Про її долю ведуться переговори. Ймовірніше за все, Бабак буде боротися за посаду.

Також стало відомо, що групи впливу в політсилі, які не пов’язані з президентом, хочуть в обмін на голосування за ринок землі отримати посади в міністерствах.

Бабак в коментарі “24 каналу” заявила, що чутки про її відставку поширюють не представники команди Зеленського.

“Це – спеціальна дискредитація і маніпулювання громадською думкою. Адже це – інформація немає від Кабміну, що не від парламенту, у якого є ці повноваження, і навіть не від Офісу президента. Я тільки можу припускати, що є люди, які зацікавлені в моїй відставці” , – прокоментувала вона.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Милованов поскаржився, що йому не вистачає зарплати на життя. За словами міністра, відмітка в 18 тисяч гривень легко може штовхнути на корупцію.


Читайте також:


Залишити коментар: