Іванофранківський лікар-уролог увійшов до ТОП 100 кращих лікарів України (ВІДЕО)



Іванофранківський лікар-уролог увійшов до ТОП 100 кращих лікарів України (ВІДЕО)

- джерело.

Завідувач урологічного відділення Івано-Франківської обласної клінічної лікарні Олег Сандурський увійшов до сотні кращих лікарів України за версією журналу “Top.ua”.

Церемонія нагородження учасників рейтингу TOP 100 Ukrainian doctors відбулася 25 вересня у приміщенні готелю FAIRMONT Grand Hotel Kyiv у столиці, повідомляє Фіртка з посиланням на інформацію зі сторінки урологічного відділення Обласної клінічної лікарні у фейсбуці.

Як повідомили у відділенні, редколегія журналу протям трьох тижнів ретельно відбирала учасників рейтингу. Враховували при цьому відгуки пацієнтів, внесок в розвиток медицини в Україні, державні та інші нагороди, досвід роботи, професіоналізм, довіру і лояльність клієнтів.

Олег Сандурський є кандидатом медичних наук, лікарем вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «урологія та онкохірургія», членом Асоціації урологів України, Європейської асоціації урологів, Спілки онкоурологів України, а також Асоціації урологів та андрологів України.

Колеги лікаря відзначають його як кваліфіковано фахівця, чиє доброзичливе ставлення та професіоналізм зберегли життя сотням людей.

«Самовідданість та зусилля привели до такого значущого моменту. Бажаємо долати нові вершини та прямувати до нових перемог!», – йдеться на сторінці урологічного відділення у соцмережі.


Читайте також:


Залишити коментар: