Історія підпалу дівчини в Запоріжжі: “коханий чоловік” і смертельні ревнощі



“Сьогодні” зв’язалася з друзями Анастасії Ковальової і дізналася, якою вона була людиною

- джерело.

В опіковому відділенніЗапорізької міської лікарні померла Анастасія Ковальова, яка отримала 90% опіків тіла після сварки з хлопцем.

Підозрюваним у скоєнні злочину вважається 29-річний наречений дівчини Віталій Чайковський. Свій вчинок він пояснив тим, що хотів налякати кохану. Тим часом друзі загиблої кажуть, що хлопець – дуже ревнивий, з нареченою він нерідко конфліктував саме на грунті своєї недовіри.

Кореспондент “Сьогодні” дізнався, як розгорталася історія і до чого вона призвела.

ХОТІВ НАЛЯКАТИ.

Сварка між молодими людьми сталася 2 липня близько 21:00 неподалік від будинку, де проживала молода сім’я в Хортицькому районі міста. Не впоравшись з емоціями, Чайковський облив дівчину запальною сумішшю, яку приніс з собою на зустріч.

Одяг Ковальової загорівся в лічені секунди. В результаті чого вона отримала опіки 90% тіла: тулуба, кінцівок і голови. На крики збіглися жителі сусідніх будинків – щоб погасити полум’я, вони почали поливати дівчину водою і накривати покривалом. Тим часом інші очевидці події знімали все на камеру мобільного телефону.

Згодом на місце приїхала “швидка допомога” і поліцейські. Дівчину госпіталізували в реанімаційне відділення опікового центру міської лікарні №5, а хлопця затримали правоохоронці і направили до ізолятора тимчасового тримання.

“Зараз триває досудове розслідування кримінального правопорушення за ознаками статті “умисне вбивство”, – поділилася з кореспондентом “Сьогодні” начальник відділу комунікації національної поліції в Запорізькій області Катерина Людвік.

Відзначимо, що санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув’язнення.

ІДЕАЛЬНІ СТОСУНКИ.

Ні друзі, ні родичі Анастасії не могли припустити, що таке може статися. У соціальній мережі, де дівчина публікувала свої фотографії – безліч знімків з хлопцем. В опис під фото вона писала, як щаслива і як любить свого майбутнього чоловіка.

“Більше року відносин і жодного тижня без квітів”, “Якщо скандалимо – півквартири руйнуємо, коли миримося – друга половина страждає”, “Мій коханий чоловік”. А на одному з останніх знімків дівчина написала: “Якби мої ревнощі могли горіти, я б спалила всю планету”.

Подруги Ковальової кажуть, що у пари постійно виникали сварки на грунті ревнощів. При цьому дівчина “ніколи не виставляла на загальний огляд те, що вона десь нещаслива”.

“Настя стала мало з ким спілкуватися, коли почала з ним стосунки. Він був патологічним ревнивцем. Про це вона сама говорила. Він вимагав від неї фотозвіти з манікюрів і з інших місць, перевіряв телефон. Настя його любила і ніколи не давала приводів ревнувати”, – розповідає “Сьогодні” подруга дівчини Аліна.

Друзі Анастасії кажуть, що її смерть – велика втрата для багатьох, кому вона коли-небудь допомагала.

“Настя була хорошою дівчинкою і справжнім патріотом. Під час Майдану ми разом відвідували мітинги. Пізніше вона допомагала грошима і всім необхідним нашим бійцям, які воювали на Донбасі. Настя допомагала завжди і всім. Таких добрих і світлих людей я не зустрічала”, – говорить Аліна.

Мама Анастасії Ковальової повідомила, що прощання з дівчиною відбудеться 13 липня о 12:00 у Свято-Покровському соборі.


Читайте також:


Залишити коментар: