Ірина Геращенко виступила протів того щоб хор імені Вєрьовки виконював гімн України в Верховній Раді



Після номера студії «Квартал 95», в якому висміюється пожежа в будинку екс-глави Нацбанку Валерія Гонтаревої, народний депутат від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко закликала колектив вибачитися перед потерпілою і своїми шанувальниками.

- джерело.

Народний депутат від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко виступила проти того, щоб хор імені Верьовки надалі виконував гімн України на відкритті і закритті сесії Верховної Ради.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Раніше хор Верьовки відкривав гімном сесії ВР. Але тепер ВР – філія 95 (мається на увазі студія «Квартал 95». – «ГОРДОН»), квитки можна купити прямо в ложі бенуар.

Тому хор тепер виступає і на підспівуванні у «кварталу». Огидно. Так втрачається репутація та ім’я, зароблені роками. Бренд розчиняється в тупий вульгарності », – написала вона.

На думку нардепа, колектив втратив моральне право на виконання гімну.

Концерт «Кварталу 95» з музичним номером про підпал її будинку, який виконали хор імені Верьовки та шоумен Євген Кошовий, вийшов на каналі «1 + 1» 19 жовтня. «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала», – заспівали, зокрема, вони.

На відео також звучать слова про те, що «хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерич» і «хата згоріла від Стіда». У коментарях під відео користувачі розкритикували номер. У коментарі «Радіо Свобода» Гонтарєва назвала подію «ганьбою».


Читайте також:


Залишити коментар: