Інтерв’ю Зеленської: АП і сварка з Коломойським



Майбутня перша леді України Олена Зеленська розповіла про причини походу в президенти, майбутнє спілкування з Путіним і плани на Адміністрацію президента.

- джерело.

Дружина новообраного президента і майбутня перша леді України Олена Зеленська дала інтерв’ю американському виданню Daily Beast, яке було опубліковано 30 квітня.

Темна енергетика АП

Вона вважає, що Адміністрацію президента на Банковій треба віддати під сучасний музей або університет. Зеленська впевнена, що в цієї будівлі темна енергетика.

“Ми не хочемо заходити всередину. Місце заражено темним негативним минулим. Ми були б раді зробити з цього будинку сучасний музей або передати його якомусь університету”, – сказала Зеленська.

При цьому вона розповіла, що родина Зеленських, яка складається, в тому числі, з двох дітей, собак, морської свинки і акваріума, живе в будинку через парк від будівлі парламенту в центрі Києва.

“Це було б здорово для нього. Чому б і ні? Прем’єр-міністр Нідерландів їздить же на роботу на велосипеді”, – сказала Зеленська, відповідаючи на питання про те, чи буде її чоловік ходити на роботу пішки.

Про Крим і Донбас

В інтерв’ю Зеленська запевнила, що її чоловік дотримується принципів демократії і йому буде легко стати “слугою народу”.

В інтерв’ю Зеленська назвала анексію Криму трагічною подією і згадала про часи, коли її чоловік їздив з шоу для військових на лінії розмежування на Донбасі.

Про Путіна

Вона також розповіла, як Зеленський плануватиме спілкування з російським президентом Володимиром Путіним. Вона зазначила, що прямих двосторонніх переговорів не варто очікувати скоро, проте новий президент готовий вести переговори в присутності міжнародних лідерів.

Як Зеленський кричав на Коломойського

Зеленська розповіла, як її чоловік накричав на олігарха Ігоря Коломойського, який володіє телеканалом 1+1, підкресливши, що “Володимир ніколи не стане чиєюсь маріонеткою”.

У 2015 році Коломойський скасував трансляцію шоу-програми Кварталу 95 через політичні жарти. Зеленський тоді подзвонив Коломойському “і закричав так голосно”, що вона подумала, що їх програми “ніколи більше не будуть показувати” на телеканалі.

“Це був переломний момент, коли ми захистили свою незалежність”, – заявила Зеленська.

Чому Зеленський пішов у президенти

Майбутня перша леді також розповіла, що Зеленський вирішив балотуватися в президенти через погрози для демократії з боку чинного президента України Петра Порошенка.

За її словами, гумористи “безупинно жартували” про всіх громадських діячів України з 2005 року, але в останні п’ять років влада дала зрозуміти, що “гра закінчена”.

“Еліта президента Порошенка намагалася покарати нас за наші жарти”, – заявила Зеленська.

Вона підкреслила, що саме тоді вони вирішили “щось зробити, аби врятувати нашу демократію”.

Зеленська зазначила, що “коли телеканали один за іншим потрапили під контроль керівництва [держави]”, стало зрозуміло, що якщо не почати діяти, Україна “опиниться в тій же ситуації, що й Росія”.

За свободу

Журналістка Ганна Нємцова, яка брала інтерв’ю у Зеленської, зазначила, що майбутня перша леді серйозно ставиться до боротьби за свободу, особливо до свободи слова.

Дружина Зеленського нагадала про вбивство журналіста Павла Шеремета і херсонської активістки Катерини Гандзюк. Вона також висловила надію, що винні у злочинах під час Майдану будуть покарані.


Читайте також:


Залишити коментар: