“Інфантильні д * лбо * б”: нардеп від “Слуги народу” потрапив в черговий скандал



Народний депутат України від фракції ” Слуга народу ” Максим Бужанський потрапив в гучний скандал. Він обурився, чому в одній зі шкіл Дніпра батьки дітей не можуть здати гроші на люки, і назвав їх “інфантильними д * лбо * бами”.

- джерело.

Таку думку Бужанський висловив на своїй сторінці в Facebook. Він написав, що його як депутата від 25-го округу найбільше цікавлять навчальні заклади та лікарні.

“Школа, 1000 учнів. На території школи 20 (двадцять !!!) відкритих люків. Так собі лотерея, скільки з тисячі дітей ризикує зламати собі ноги кожен день”, – зазначив він.

Депутат додав, що ціна одного люка – 500 гривень. Також він запропонував директору, щоб батьки самі зібрали гроші на них, адже так буде ефективніше, ніж чекати допомоги з боку.

“Жах в очах – ні, вони категорично проти, ми ледве змусили їх купити в школу кілька десятків перегорілих лампочок. Сказав директору, що, якщо не вистачить на люки, я їх куплю сам, не розорюся. Але прийду на збори і скажу батькам, що вони д * лбо * б. інфантильні, причому. Мені не пох * р, що їхні діти можуть зламати ноги, – їм пох * р “, – написав” слуга народу “.

Пізніше Бужанський опублікував ще один пост і спробував виправдатися за свої слова.

“Вчора емоційно відреагував з приводу школи, в якій тисяча дітей і 20 відкритих люків. Перегнули з епітетами, неправий, але давайте розберемося”, – зазначив він.

Нардеп продовжив шукати відповіді на запитання, чому ж батьки школярів нічого не робили весь час.

“Вибачте за” д * лбо * бов “, неправий однозначно. Ловіть” інфантилів “тоді. Ось це вже 100%”, – підсумував Бужанський.


Читайте також:


Залишити коментар: