Хто задушив 2-місячну дитини в Кривому Розі? (відео)



Бездиханне тіло своєї 2-місячної доньки 25-річна мати помітила вранці 11 квітня. Жінка вночі поклала дитину поруч із собою, а коли прокинулася – зрозуміла, що дитина не подає ознак життя. Перша версія події полягала в тому, що мати уві сні задушила дівчинку.

Пише - джерело.

Таку інформацію озвучили і в поліції Кривого Рогу. Однак у ході з’ясування всіх обставин стало відомо, що не все так однозначно в цій історії.

Криворожанка Світлана Гресь, яка втратила доньку, прийшла в студію телеканалу «Інтер» і в ході передачі «Стосується кожного» розповіла про своє життя з батьком загиблої доньки і подробиці того злощасного вечора.

За словами жінки, разом з чоловіком вони прожили 6 років, але весь цей час він знущався над нею, бив і принижував. Вона кілька разів йшла від абьюзера, але потім поверталася в надії на зміни на краще.

10 квітня чоловік в черговий раз побив обраницю, а також закрив від неї в кімнаті маленьку дочку. Жінка просилася погодувати дитину, але батько не підпускав її.

Пізно вночі він все ж дозволив матері взяти дочку, яка, нібито, спала. Вони заснули, а вранці жінка схаменулася і зрозуміла, що сталося непоправне.

Зараз від Світлани відвернулися друзі, сусіди і чоловік – він просто вигнав її з дому. Також не пустив на похорон дочки. В свою чергу, Світлана звинувачує Миколи в смерті дитини.

У студії намагалися з’ясувати, так що ж трапилося насправді: нещасний випадок, фатальна недбалість матері або холоднокровне вбивство немовляти?


Читайте також:


Залишити коментар: