Хто в Калуші став “Ганьбою міста ” і “Гордістю міста”. ВІДЕО



Побачив світ новий випуск “Інспектор. Міста”, в якому Володимир Остапчук перевірив Калуш.

- джерело.

Мешканці Калуша скаржаться на мотоциклістів, які не просто заважають вночі спати, а й забирають життя людей, інформують “Вікна” з посиланням на прес-службу “1+1”.

Володимир Остапчук сів на байк і переслідував чоловіка на мотоциклі, який порушив правила руху. Йому вдалося сфотографувати номери мотоцикліста й передати їх до поліції. На жаль, мотоциклісти ― не єдина проблема Калуша.

Ведучий перевірив піцерію, в якій декілька років тому сталось масове отруєння людей, і лікарню, працівників якої звинувачують у халатності. У одному випадку заслужено вручили “Гордість міста”, в іншому” — “Ганьба міста”.

Також інспектор завітав до спортивно-оздоровчого комплексу і знайшов унікальний спортивно-патріотичний дитячий табір. У обох випадках було вручено “Гордість міста”.

Міський голова Калуша Ігор Матвійчук розповів, що мешкає у квартирі площею 16 квадратних метрів. Ведучий завітав за вказаною адресою і дізнався, чи правду каже очільник міста.

Проте головною темою, актуальною для калушан, стала екологія, а саме: затоплення Домбровського кар’єру, через яке місто може опинитися без питної води.


Читайте також:


Залишити коментар: