Хотіла молодого коханця, а отримала головний біль і його дівчину на додачу



Олені 38 і вона завела жеpeбця 20-ти років для підтримки жіночого здоров’я кілька разів на тиждень. Дама відразу поставила умову – ніяких зобов’язань, крім пocтiльних. Однак молодик, у якого паралельно була ще й дівчина, почав виходити за рамки ceкс-онли і націлився завести гаpeм.

- джерело.

Вони познайомилися три місяці тому, у нього вже була дівчина, але цей факт нікого не хвилював. Серйозних стосунків вона не хотіла, так як тільки розлучилася, і тут такий джек-пот. Льоша в ліжку бог, і її в даний момент це більш ніж влаштовувало. Плюс хлопець турботливий і галантний, і навіть дарує милі дрібнички.

Однак останнім часом юнак почав нахабніти: дзвонить, коли йому заманеться, залишається з ночівлею і при цьому нескінченно листується зі своєю дівчиною в телефоні. Природно, їй почав набридати цей трикутник, схожий на гарем, вона впевнена, що варто їй захотіти і Льоша кине свою дівчину. Але тільки чи потрібен цей хлопчисько – сама не знає, але ревнощі poзpивають.

Льоша добре влаштувався: одна молода, інша дослідна, всім би так, але з нього нічого не візьмеш. А на місці Олени, як мені здається, якщо є бажання просто фізики, то чому б ним не скористатися? Але потім все одно доведеться віддати і забути, різниця у віці все таки занадто велика. А поки варто просто поставити на місце і себе, і його.

А як ви ставитеся до таких стосунків?


Читайте також:


Залишити коментар: