Хор КДАІС влаштував у Мілані флешмоб колядою на підтримку УПЦ та її предстоятеля (ВІДЕО)



Українські колядки на вулицях Мілану.

- джерело.

Такий флешмоб влаштували хористи Київської духовної академії та семінарії на підтримку Української православної церкви та її предстоятеля Блаженішого митрополита Онуфрія.

Городяни почули відомі церковні піснеспіви та колядки.

Флешмоб на підтримку Української Православної Церкви та її Предстоятеля Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія влаштував хор Київської духовної академії і семінарії у Мілані, Італія. Відео виступу розмістив на своїй сторінці у Фейсбук Центр інформації УПЦ.

Зі співом колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю!» хористи вийшли до різдвяної ялинки, встановленої в галереї Віктора Емануеля, де зібралися місцеві мешканці.

«Ми – з України. Влаштовуємо флешмоб на підтримку Православної Церкви, яка сьогодні переслідується у нас вдома. І просимо вашої підтримки», – звернувся до городян керівник хору архімандрит Роман (Підлубняк) після завершення піснеспіву.

Глядачі фотографували, знімали виступ на відео й підтримували хор оплесками.

«Ми вітаємо нашого Блаженнішого Митрополита Онуфрія і висловлюємо йому нашу щиру підтримку. Бажаємо усім вірним Української Православної Церкви та Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію многая і благая літа!» – сказав також архімандрит Роман, після чого хор виконав многоліття.

Хор КДАіС відвідав Мілан в межах паломницької поїздки по святинях Італії та Швейцарії, що проходила з 17 по 22 грудня 2018 року. Під час подорожі прочани мали можливість відвідати святі місця Християнської Церкви, помолитися за богослужіннями, виконати на концертах твори відомих церковних композиторів.


Читайте також:


Залишити коментар: