Хіромант побачив світло у кінці тунелю для хворої на рак Заворотнюк: “Треба протриматися ще…”



Хіромант розповів про її долю

- джерело.

Відомий хіромант Дмитро Єрмолаєв розповів, як саме може Анастасія Заворотнюк врятувати своє життя. Зараз артистка проходить інтенсивне лікування в одній з приватних клінік Москви, передає Politeka.

З’являлася інформація медиків про те, що пухлина мозку Анастасії неоперабельная і її стан здоров’я можна підтримувати лише медикаментозним способом. Інші фахівці ж стверджують, що у артистки є шанс на зцілення, хоча і визнають, що він невеликий.

Окультист вважає, що над Анастасією Заворотнюк зараз бушує небесний ураган з непередбачуваними наслідками. Він вважає, що у неї з’явиться шанс на зцілення у випадку, якщо вона зможе протриматися ще чотири місяці.

“Якщо Заворотнюк набереться сил і зможе витерпіти всі випробування долі, вона отримає, нехай невеликі, але шанси на життя. Хочеться побажати рідним Анастасії віри і терпіння”, заявив Дмитро Єрмолаєв.

Хіромант пояснив, що “небесний ураган” вщухне через 4 місяці, і тоді-то й з’являться перспективи лікування раку.

Хіромант зазначає, що згідно з астрологічними даними у Заворотнюк є схильність до онкозахворювань. Найближчі тижні стануть вирішальними для актриси. Своєю вірою і підтримкою їй можуть допомогти її близькі та рідні люди.


Читайте також:


Залишити коментар: