Гуманний злодій: викрадач виявив дитину в поцупленій машині і повернувся, щоб насварити мати



Викрадач погрожував матері викликати поліцію, через те, що вона залишила дитину саму на задньому сидінні вкраденої ним машини.

- джерело.

Поліція штату Орегон досі шукає чоловіка, який вкрав машину вранці 16 січня, не знаючи, що на задньому сидінні була дитина, і повернувся, щоб посварити жертву викрадення автомобіля за те, що вона залишила свою дитину без нагляду, пише CNN.

Коли підозрюваний побачив дитину, він повернувся до матері і вилаяв її, пригрозив викликати поліцію, а потім зник на її машині, повідомив офіційний представник поліції Бівертон Метт Хендерсон.

«Він застрибнув у машину, поїхав на ній, зрозумів, що всередині знаходиться чотирирічний хлопчик, поїхав назад і наказав їй витягнути дитину з машини, а потім знову поїхав, – сказав Хендерсон. – Ми вдячні йому за виявлену порядність в тому, щоб повернути малюка».

Поліція повідомила, що хлопчик не постраждав. Крістал Лірі залишила включеним двигун своєї машини і відкрила двері, перш ніж на кілька хвилин відійти за покупками. За словами Хендерсона, вона була всього в 4,5 метрах від машини, але обернулася, коли було вже пізно.

«Як мами, ми дуже зайняті і думаємо, що просто збігаємо на секунду, і це просто прекрасний приклад того, як жахливо це могло закінчитися», – розповіла мати Кристал Лірі. «Я вдячна за те, що з дитиною все в порядку. Це було так нерозумно, і я ніколи не зроблю цього знову, це рішення за частки секунди може все змінити», – сказала вона.

Автомобіль, сріблястий Honda Pilot 2013 року випуску, був виявлений через кілька годин в Портленді, всього в 12 км від Бівертон. За словами Хендерсона, поліція все ще шукає злодія. Підозрюваний описується як білий чоловік з довгими темно-коричневим волоссям, заплетеним в косу. На ньому була різнобарвна маска для обличчя.

«Це хороший урок для всіх нас, у кого є діти, – сказав Хендерсон. – Будьте особливо обережні зі своїми дітьми, зробіть додатковий крок, щоб переконатися, що вони в безпеці».


Читайте також:


Залишити коментар: