Грозєв розповів, як змінилося ставлення російських генералів до війни



Генерали Російської Федерації почали саботувати воєнні дії в Україні. Про це в інтерв’ю Дмитру Гордону повідомив розслідувач керівник групи Bellingcat Христо Грозєв, передає журналіст Тарас Березовець на своєму Telegram-каналі.

Пише - джерело.

“Це не тільки аналіз. Ми змогли отримати зламані листування. І там видно, що вони підтримують війну за наказом, але між собою її висміюють. Але і це можуть зробити не всі, бо навіть серед полковників та генералів є ті, чиї сини чи племінники потрапили в полон або стали вантажем 200. Такі вже повністю поміняли своє ставлення ”, – наголосив Христо Грозєв.

За його словами, група, яка ідеологічно вірить у необхідність війни в Україні, не перевищує 10 осіб. Решта тим чи іншим чином її саботують.

Раніше на Realist.online повідомлялося, що журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв заявив про “чистку” у ФСБ, яку провів президент РФ Володимир Путін після невдач в Україні. За його інформацією, в “немилість” потрапили щонайменше 150 офіцерів 5-ї служби, які готували вторгнення в Україну.


Читайте також:


Залишити коментар: