Грозові дощі зі шквалами і спека до +35: де в Україні буде непроста погода



Погода в Україні в неділю, 8 серпня, буде обумовлена впливом антициклону, і відповідно тепла і переважно без істотних опадів на більшій частині території країни, проте в ряді регіонів атмосферні фронти все ще принесуть рясні грозові дощі та шквали, а також спеку до +35 градусів.

Пише - джерело.

Такий прогноз дали синоптики на сайті Meteoprog.

Так, негода очікується на сході та у Сумській області, де також місцями ймовірний град.

На решті частини території країни буде сухо, прогнозується мінлива хмарність.

Погода в центральних регіонах
Температура повітря у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях у денний час становитиме +26… +29 градусів. У Полтавській та Дніпропетровській областях стовпчики термометрів покажуть +28… +31 градус.

Погода на заході України
У Львівській та Івано-Франківській областях температура повітря буде +29… +32 градусів. У Волинській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій областях термометри покажуть близько +25…+29 градусів. На Закарпатті прогнозується близько + 30… +33 градусів.

Погода в північних регіонах
У Київській, Чернігівській, Житомирській та Сумській областях температура повітря вдень становитиме близько +25… +28 градусів.

Погода на сході України
У Харківській та Донецькій областях стовпчики термометрів вдень покажуть близько +30… +33 градусів. У Луганській області прогнозується спека до + 35 градусів.

Погода в південних регіонах
В Одеській і Миколаївській областях, а також в Криму температура повітря буде близько +29… +32 градусів. У Херсонській та Запорізькій областях термометри покажуть близько +30… +33 градусів.


Читайте також:


Залишити коментар: