Герой “Холостяка” Микита Добринін зіграв пишне весілля з переможницею проекту



12 серпня відбулось весілля героя реаліті-шоу “Холостяк-9” Микити Добриніна і переможниці проекту Даші Квіткової. Пара розписалася ще в травні, але через карантин саме святкування довелося перенести.

- джерело.

Торжество відбулося в Києві на березі Дніпра. Молодята і гості свята діляться в Instagram першими кадрами з церемонії, на яких Даша і Микита буквально світяться від щастя.

Для весілля 22-річна Квіткова підготувала дві сукні: перша – більш легка і зручна для танців, а друга призначалася для вечірньої церемонії. 32-річний Добринін вбрався в дизайнерський костюм темно-синього кольору.

Даша і Микита влаштували дві церемонії – закохані обмінялися подружніми обітницями днем і на тлі вечірнього міста. Не обійшлося і без сюрпризів. Ведучий зі сцени співав для коханої дружини, а потім пара порадувала гостей першим танцем.

https://www.instagram.com/tv/CDyrQIbJIB-/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/CDy3AfWJ2En/?utm_source=ig_web_copy_link

Привітати молодят приїхали рідні закоханих, а також зіркові друзі. Серед гостей на весіллі були присутні ведучий Григорій Решетник з дружиною Христиною, бізнесвумен Лера Бородіна і співачка Оля Цибульська. За розважальну частину відповідав гурт KAZKA.

https://www.instagram.com/p/CDy7VQXHQTT/?utm_source=ig_web_copy_link


Читайте також:


Залишити коментар: